Har verkligen sprungit förbi utan att man hann blinka. Många härliga minnen och upplevelser har vi i alla fall haft tillsammans med nära och kära!

Linus o jag kickade igång sommaren med att åka ner till Ullared o shoppa loss tillsammans med supersyster o familjsmiley Mycket shopping blev detsmiley

Linus hade skolavslutning den 8/6 kl 16:30, som vanligt med pompa o ståtsmiley

Johnny o stora killarna drog ner till götet den 18/6 för att hålla till på Metaltown över helgen. Tyvärr så hade vädret lite svårt att bestämma sig och växlade ganska radikalt. Men jag tror att de hade kul, drack mycket öl o såg många bra band.

TACK Snälla Matte som hyserade killarnasmiley

Linus har för första gången varit på kolla, Barnens ö Stugorna i 1v och tyckte att det var toppen. Han har redan börjat planera vart/vad han ska göra nästa sommar. smileysmiley

Jag har i stort sett jobbat mån-ons hela sommaren vilket var ganska självvalt smiley

Vi fick en helg med supermysiga Åse, Richard o supersöta Pixie.

Supersyster o mina gudsönersmiley kom upp till Stockholm och vi fick en härlig heldag på skansen innan vi åkte till gotland tillsammans. Jag stannade på landet ons-sön o mös massor. Linus stannade o fortsatte mysa med mormor/morfar o supermoster o småkusinerna i ytterligare en vecka.

Vi firade charmtrollet Selmas 2års dag med fika o presentersmiley

Johnny o jag åkte ner för att “hämta” upp lilleman, vi stannade en vecka o mös på gotlandsvissmileysmiley För första gången på många år så gick vi på ett tornerspel, mycket skratt, skrik o klappande blev det. Fina bilder på solnedgångar fick vi oxåsmiley Johnny lyckades göra illa ryggen när han o Göran kirrade med veden så han blev helt sängliggande en hel dagsmiley Men efter ganska mycket piller o vila så kom han någotsånär på fötter.

Efter lite tråkiga nyheter o folk som “fegar” ur så blev det så att Johnny o Calle gick på Sonisphere festivalen. Jag släppte av dem vid festivalområdet vid halv tolv. Tyvärr så var vädergudarna verkligen inte på deras sida och det var länge sen som det regnade så mycket o länge i Stockholm. Så vid sju så hämtade jag upp två genomsura, leriga och dräng fulla killar.

Efter en riktigt varm sommar med mycket jobb o lite annat så bestämde vi oss för att åka ner till Turkiet en vecka för riktig semester! Den 16/8 så lyfte planet mot Turkiet/Side. Det var SÅÅÅÅ härligt att vara där nere igen. Älskar verkligen Side och i år så hade de rustat upp hela strandpromenaden, stranden och restaurangerna. Vi fick verkligen en vecka med solsken, bad, strand, mat o härligt sällskap smileysmiley

Den 25/8 var det dags att komma tillbaka till verkligheten, skola o jobb. Så nu sätter vi fart igen smiley