smileyI torsdags så var det dags att sätta våra nyvunna buggkunskaper på prov efter avslutad buggkurs. Finns det då något bättre ställe att göra detta än Birka Paradisesmileysmileysmiley Så med gratishytter bokade så begav vi oss mot båten. smiley Vi som åkte var Fanny/Calle, Elin/J-o, Jennie/P-M och så vi då smiley Konstigt nog så fick vi bra hytter på däck 7, Johnny o jag klagade verkligen inte då vi hade beställt insideshytt o vi blev placerade i utsideshytt smileysmileyEfter lite fix i hytten där även skumpa o öl intogs så var det middagsdags, Johnny käkade fisksoppa o jag oxfile, dumt att frångå inkörda vanorsmiley Lite taxfree shopping innan dansen. Johnny lyckades hitta en ny whiskey, en Mackmyra denna gång, själv så shoppade jag en ny parfym o lite godis. Självklart inhandlade vi även “frukost” till morgonen efter Sen var det äntligen dags för en drink o massor av danssmiley På torsdagar så spelar 2 stycken dansband upp i dansbandssalongensmileyDenna gången så var det Donnez och Divine. Massor med bugg o försök till fox. Ser verkligen fram emot bugg o fox kurserna i höst så att vi kan få ännu lite mer att göra på dansgolvet smileysmileysmileysmiley Vi gästspelade även uppe på disco golvet innan fötter o rygg sa ifrån, så vid halv två sa vi tack o adjö o på återseende imorgon till dansgolvet. Imorse så fick jag faktiskt sovmorgon, Johnny slog inte upp sina blå förrän kl var 9. Calle ringde vid halv elva o var då sällskapssjuk, så Johnny mötte upp honom i pianobaren för “frukost”. Själv hade man ju lite fix o kirra så jag tog lite extra tid på mig smiley Men tolv stod hela gänget o hängde på låset till bistron för att få MAT!! Gott med oxfile o hamburgertallrik till frukostsmiley En ny tur i till taxfreen, där Johnny shoppade ytterligare en whiskey, något okänt märke den här gången! Själv så blev det bara lite godis o Smirnoff Ice. Sen var det äntligen dags för drink o DANS!! Återigen dubbla dansband som bjöd upp till mycket dans. Vi flyttade ut dansen till akterdäck, härligt med sommarsmileysmileysmiley

Väl iland igen o efter en promenad i regnet så kirrade vi köttfärsbiffar o sallad till middag. Johnny o J-o är nu på grönan för att kolla på Mustasch. Elin är hemma o förbereder för tillskottet o själv så sitter jag i mjukisbyxor i soffansmiley

TACK Christer för skjutsen in, Tom för barn/hundvakten och SJÄLVKLART alla som förgyllde vår kryssning!